Welkom op mijn website, mijn naam is Corstiaan Dekkers uit Puttershoek. Na 10 jaar als autoverkoper gewerkt te hebben, was ik klaar om mijn hart te volgen. Buiten werken, dingen creëren, resultaat behalen en pionieren/ ondernemen zijn voor mij de bouwstenen voor werkgeluk.  

  

Na hobbymatig veel tuinwerk gedaan te hebben, heb ik in 2017 hoveniersbedrijf Tuin &Co opgericht. Na de start van Tuin&Co in 2017 kon ik direct starten met mijn eerste opdracht waarna direct opdrachten volgden door 'mond-op-mond' reclame. 

 


Innovatief

Ik heb geen ‘last’ van vastgeroeste werkwijze of denkpatronen. Ik kijk met een frisse blik naar al uw wensen en zoek net zo lang door tot we een oplossing gevonden hebben.

Betrokken en flexibel

Als ondernemer vind ik het heel belangrijk om úw wensen te realiseren. Dit betekent dat we regelmatig overleggen over de voortgang en dat aanpassingen tijdens het  proces mogelijk zijn. 

gunstig tarief

Door de compacte omvang van mijn bedrijf liggen de kosten laag. Daarnaast maak ik geen onnodige kosten zodat ik voor een eerlijke prijs een mooie tuin voor u kan realiseren.