Mogelijkheden

aanleg

Van tuinontwerp tot aanleg, Tuin&Co kan het compleet voor u verzorgen! Bij de tuinen die ik aanleg, streef ik er naar om maximaal 50% van de tuin te voorzien van bestrating, de andere 50% een mix van hoge en lage beplanting, zo maken we de tuin klimaatbestendig en helpen we de natuur. 

regenwater

Door verandering van het klimaat hebben we steeds vaker te maken met wateroverlast of juist extreme droogte. Door diverse slimme oplossingen kan Tuin&Co uw tuin verduurzamen.  Voor sommige oplossingen is ook subsidie beschikbaar. Wilt u ook uw tuin verduurzamen? Ik vertel u graag meer over de mogelijkheden. 

verlichting

Ook in het donker van uw tuin genieten, dat kan! Bijvoorbeeld een mooi uitgelichte boom of een fraai verlicht pad maken uw tuin ook 's avonds aantrekkelijk. Tuin&Co werkt voornamelijk met verlichting op 12V van het merk In-lite. Met mijn demokoffer gevuld met diverse lampen kan ik een demonstratie van de mogelijkheden geven, in uw eigen tuin. 

onderhoud

Maandelijks onderhoud of eenmalig groot onderhoud, het is allemaal mogelijk. Ook het rooien van bomen kan ik vakkundig en veilig voor u verzorgen.